Johanna Taskinen piirroskuva Terapia-asema Sateenkaaren toimitilasta.

Kuntoutus Sateenkaaressa

Terapiayhdistys Sateenkaari ry toimii lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana. Saman katon alta löytyy puhe-, toiminta- ja fysioterapiaa sekä neuropsykiatrista kuntoutusta.

Kuntoutujat ohjautuvat terapiaan julkisen terveydenhuollon laatimalla kuntoutussuunnitelmalla. Terapia voi toteutua joko Kelan kustantama tai julkisen terveydenhuollon myöntämällä maksusitoumuksella. Toimimme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapian standardia noudattaen. Terapia on arvonlisäverosta vapautettua terveydenhoitopalvelua. Kuntoutuja voi hakea matkakorvausta Kelalta kuntoutuksesta aiheutuvista matkakustannuksista. Sateenkaarella on voimassa oleva potilasvastuuvakuutus ja toiminnan vastuuvakuutus. Potilasasiamiehenä toimii VTM Hanna Sykkö. Toimintaa valvoo Lounais-Suomen Aluehallintovirasto AVI.

Terapeuttimme ovat kuntoutuksen monipuolisia erityisosaajia. Terapeuteilla on Valviran edellyttämä laillinen pätevyys. Sateenkaaressa toimitaan perinteisesti mentorityyppisesti seniori-juniori -näkökulmasta. Yhdistys tukee työntekijöidensä kouluttautumista, työnohjausta ja työhyvinvointia. Ammatillinen vuorovaikutus on kansainvälistä esimerkiksi koulutusten ja seminaarien muodossa.

Yhteistyö on meille tärkeää. Teemme yhteistyötä esimerkiksi eri kuntouttajien, päivähoidon, koulutoimen, iltapäiväkerhojen, asumispalveluyksiköiden, julkisen terveydenhuollon, ammatillisten oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa.

Yhteystiedot

osoite

Peltolantie 2 a

20720 Turku

 

puhelin

02 2770 030 

Terapia-asioissa yhteydenotot suoraan terapeuteille.

 

sähköposti        

toimisto@terapiasateenkaari.fi

 

y-tunnus      

1464084-2

 

yhdistysrekisterinumero      

174.519

 

 

Yhteystiedot (2)

osoite

Peltolantie 2 a

20720 Turku

puhelin

02 2770 030 

Terapia-asioissa yhteydenotot suoraan terapeuteille.

sähköposti        

toimisto@terapiasateenkaari.fi

y-tunnus      

1464084-

yhdistysrekisterinumero      

174.519

Linkki Kelaan

Olemme täällä

Kuvat: Studio Brahe

Verkkosivusto: Mari Kokkonen

Layout Type